Ózonos klíma fertőtlenítés


Az ózonos kezelés nem csak egy egyszerű klímatisztító eljárás, amely során a klíma radiátorát vegyszerrel fertőtlenítjük, hanem egyszerre több problémára is megoldást nyújt!

  • Vírusok, baktériumok, gombák kiírtása
  • Szagtalanítás (cigifüst, kisállatok, beázás)
  • Penésztelenítés (a klímarendszer teljes területén)
  • Élősködők irtása (bogarak, pókok, egyéb élősködők)


A jármű klímarendszerének megbontása nélkül ózongáz segítségével semlegesítjük a jármű teljes klíma- és szellőztető rendszerében megtapadt vírusokat, baktériumokat, valamint a radiátorokon kialakult esetleges penész és gombatelepeket is.

Az ózongáz nem csak a vírusokkal és baktériumokkal lép kölcsönhatásba, hanem minden egyéb, akár kellemetlen szagot okozó részecskékkel is, amelyek a padlón, ülésekben, üléskárpitban szaporodhatnak fel az idők során. 

A járműben élő nem kívánatos utasok, bogarak, pókok és egyéb élősködők sem menekülhetnek az ózongáz elől.

A KLÍMATISZTÍTÁS LEGEGYSZERŰBB MÓDJA 

Az ózonos kezelés alkalmazásakor ózongázt juttatunk be a kezelni kívánt területre, amely egyenletesen eloszlik és bejut a legkisebb résekbe és felületekre is. Éppen ezért nincs szükség a jármű klímarendszerének a szétszerelésére, a burkolatok eltávolítására.

A kezeléshez semmiféle vegyszert vagy adalékanyagot nem használunk fel, csupán az ózon molekula természetes oxidációs hatását vesszük igénybe, így a kezelés után nem marad vissza semmiféle káros vegyszer, csupán friss, esőillatú levegő.

Az egész kezelési folyamat nem tart tovább, mint 60-90 perc, amely tartalmazza az előkészületeket, a kezelést és a szellőztetést is.