Az ajánlatainkban szereplő új járművek nagyrészt átfogó garanciával rendelkeznek, melyek éveken keresztül biztosítják Önnek gondtalan vezetést.


KIA MOTORS

7 év alatt sok minden történhet

7 év alatt akár a legnagyobb álmok is valóra válhatnak. Bármilyen ambícióid is vannak, mi veled leszünk az úton. Extrém körülmények között ellenőrzött minőséggel.

A minőség védjegye

Mi nem csak beszélünk a minőségről. A folyamatosan fejlődő előírások és ellenőrzések végigkísérik a Kia autókat a fejlesztéstől a gyártáson át a fogyasztókig. Ezért lehetséges, hogy mi vagyunk az egyetlen gyártó Európában, amely 7 év / 150 000 km garanciát vállal. Nagyon kevés termékünk van, amelyre ez nem vonatkozik. Ez a minőség hozzájárul ahhoz, hogy Kiája minden nap kiemelkedő élményt nyújtson Önnek.

A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon, vagy tekintse meg a részletes garanciális feltételeket: https://www.kia.com/content/dam/kwcms/kme/hu/hu/assets/contents/utility/Brochure/etc/kia-garancia-feltetelek.pdf


FIAT

5 év vagy 100.000 km garancia Fiat személyautókra

A garancia feltételei:

  • 5 év garancia: 2+3 év, vagy 100.000 km futásig kiterjesztett garancia, a mindenkori ÁSZF feltételei alapján
  • Gyártói garancia: a FIAT személyautókra 2 év kilométer-korlátozás nélküli gyártói garanciát nyújt. Garantált nyugalom hosszú időre. Évtizedek óta egyre szebb és jobb autókat készítünk. Ez a FIAT tulajdonosok számára a vezetés egyre magasabb szintű élvezetét jelenti. A páratlan vezetési élmény azonban csak a megbízhatósággal együtt lehet teljes, ezért minden újonnan vásárolt FIAT gépjárműhöz 2 év gyártói garanciát nyújtunk. A gyártói garancia kilométer-korlátozás nélkül érvényes, tehát csak Öntől függ, milyen hosszú úton teszi próbára FIAT-ja megbízhatóságát. A garancia természetesen együtt jár a 2 évre szóló, az egész Európára érvényes országúti segélyszolgáltatással. Ez ingyenes szolgáltatások egész sorát jelenti, amelyek biztosítják az Ön zavartalan célba érkezését - akkor is, ha útján előre nem látható váratlan esemény történne. Ezen felül 3 éves garanciát vállalunk a fényezésre és 8 évet az átrozsdásodásra.
  • Kiterjesztett garancia: A FIAT minden hivatalos márkakereskedőnél vásárolt FIAT személyautó esetén ezen felül 3 éves kiterjesztett garanciát is ad 100.000 km futásteljesítésig. A kiterjesztett garancia ajánlat csak a 2013. április 1 után forgalomba helyezett járművekre vonatkozik.
  • A gyártói garancia részletei és feltételei megtalálhatók a jármű Garancia és szervizfüzetében, illetve a kiterjesztett garancia részletei és feltételei megtalálhatók a Kiterjesztett Garancia szerződés ÁSZF-jében.

SUZUKI

Suzuki 3+7 év Hybrid PRO garanciafeltételek

A jelen garanciából származó valamennyi igény kizárólag az eladóval, mint garanciát adó kereskedővel szemben áll fenn. A következőkben megadott garancia szolgáltatásait csak akkor lehet igénybe venni, ha

a) a Suzuki által előírt szervizelési munkálatokat az üzembe helyezéstől kezdődően időben elvégezték a Kezelési útmutató előírásainak megfelelően. A jelen, Suzuki Hybrid PRO garancia* érvényesíthetőségének előfeltétele az előírt időszakos karbantartások időben történő elvégzése, melynek tűréshatára 1 hónap/2500 km. *A Suzuki Hybrid PRO garancia a jármű első forgalomba helyezésétől számított negyedik évének első napjától, vagy a 100000. kilométer megtétele után - amelyik előbb bekövetkezik - lép életbe.

b) a vevő a kárrendezéssel kapcsolatos kötelezettségeinek a garanciafeltételek 5. §-a szerint eleget tett.

Amennyiben a vevő ezen két feltétel valamelyikének nem tett eleget, akkor nem tarthat igényt a garanciára.

1. § A garancia tárgyi hatálya

1. A garancia a szerződésben pontosan megadott jármű minden olyan gyári fixen beépített mechanikus és elektronikus szerkezeti elemére vonatkozik, amely a következő 2. pontban fel van sorolva.

2. A garancia a megadott szerkezeti elemek alábbi alkatrészeire vonatkozik:

Motor

Szívócső, hengerblokk, forgattyús ház, hengerfej, hengerfejtömítés, az olajkeringéssel kapcsolatos minden belső részegység, olajhűtő, olajteknő, olajnyomáskapcsoló, olajszűrő-ház, lendkerék, hajtótárcsa a fogaskoszorúval, fogas szíj/ lánc a feszítőgörgővel, feltéve, ha a csereintervallumokat betartották, és cseréje nem esedékes.

Üzemanyagrendszer

Turbófeltöltő.

Váltó és automataváltó

Sebességváltó-ház, ennek belső részegységei, beleértve a nyomaték átalakítót (wandler), az automataváltó elektronikus vezérlőegységét, váltóhuzalok (bowdenek).

SHVS Mild-hybrid egység

Integrált indító generátor (ISG), a hibrid rendszer központi hibrid vezérlőegysége, hibrid inverter és konverter, nagyfeszültségű akkumulátor (12; 48V) műszaki meghibásodása (zárlat) és vezérlőegysége.

3. A tömítések, tömítő karmantyúk, tengelytömítő-gyűrűk, tömlők, csővezetékek, gyújtó- és izzító gyertyák csak abban az esetben tartoznak a garancia körébe, amennyiben azok egy másik kötelezően kártalanítandó kárral összefüggésben egy a garancia hatálya alá eső valamely alkatrészen elveszítik a működőképességüket, és cseréjük műszakilag szükségessé válik.

4. Nem vonatkozik a garancia a következőkre:

a) a gyártó által nem engedélyezett alkatrészek;

b) üzemi és segédanyagok, mint például üzemanyag, vegyszerek, szűrőbetétek, hűtő és fagyálló szerek, hidraulika folyadék,

olajok, zsírok és egyéb kenőanyagok; ez a kizárás ezen anyagok izolált hibáira vonatkozik, valamint az olyan esetekre, amikor egy aggregát cseréje miatt válik szükségessé ezen anyagok cseréje vagy feltöltése;

c) gyorsan kopó alkatrészek; ez a kizárás a gyorsan kopó alkatrészek izolált hibáira vonatkozik valamint az olyan esetekre, amikor egy garanciális hiba miatt válik szükségessé a gyorsan kopó alkatrészek cseréje vagy javítása;

Jelen garanciafeltételek értelmében az eladó megbízottja a Real Garant Versicherung AG vállalat, székhelye: Perfektastraße 73/2/2, A-1230 Wien. Telefon: +36 1 815 43 80, www.realgarant.com, claim.hu@realgarant.com.

A tájékoztatás nem teljeskörű, részletekről érdeklődjön Márkaszervizünkben.


ISUZU

7 év/160.000 km kiterjesztett garancia

Gyári Garancia (2017. január gyártási hónaptól) Az Isuzu által gyártott gépkocsik magas színvonalú termékek, melyek úgy készültek, hogy a legmagasabb igényeknek is megfeleljenek. Az Isuzu autószerelői folyamatos képzésen vesznek részt, hogy naprakész ismeretekkel rendelkezzenek a legújabb modellekről, módszerekről és eszközökről, így a javításokat gyorsan és pontosan végezhessék. Az Isuzu termékek mindegyike rendkívüli pontossággal készül, így biztosítva a legkiemelkedőbb működést és megbízhatóságot. Az Isuzu semmiféle garanciát nem vállal olyan sérülések esetén, melyek az Isuzu által nem jóváhagyott részek, gépkocsi ápolási cikkek, illetve tartozékok beszerelése vagy alkalmazása során lépnek fel. Annak érdekében, hogy a garancia mindvégig érvényben maradjon amíg Ön a gépkocsi tulajdonosa, ügyeljen arra, hogy kizárólag az Isuzu eredeti alkatrészeit és tartozékait használják és szereljék be gépkocsijába a hivatalos Isuzu márkaszervizekben.

Garancia: A garancia az alábbiakban felsorolt kiegészítő felszerelések, kopó alkatrészek, folyadékok és kenőanyagok kivételével az új Isuzu gépkocsi minden gyári, gyártáskor beszerelt, eredeti alkatrészére kiterjed. A garancia nem érvényesíthető, ha az előírt szervizprogramot nem követik. A garancia nem vonatkozik a normál, valamint nehéz üzemi körülmények között kopó és fogyó alkatrészekre.

A gépkocsira vonatkozó garanciális időtartam: Az Ön új Isuzu gépkocsijára vonatkozó gyári garancia az első forgalomba helyezéstől számítva 5 évig vagy legfeljebb 100.000 km futásteljesítményig érvényes, amelyik az előbbiek közül először bekövetkezik a regisztrációs kártyán megadott garanciális időtartam kezdetétől számítva. Kiegészítő felszerelés: Az Isuzu nem vállal garanciát az alábbi KIEGÉSZÍTŐ FELSZERELÉ-SEKRE: Klímaberendezés (csak a nem gyári készülékekre) Audiorendszer és navigációs rendszer (csak a nem gyári készülékekre) Az összes nem gyári egyéb készülék, átépítés vagy bővítés, kiegészítő, felépítmény.

A garancia nem vonatkozik a természetes kopásra és elhasználódásra, amelyek többek között de nem kizárólagosan az alábbi alkatrészekre jellemzőek: Kopóalkatrészek Légszűrőbetét, olajszűrőbetét, üzemanyag-szűrőbetét, pollenszűrőbetét, a generátort, hűtőfolyadék-szivattyút, szervokormány-szivattyút, klímaberendezés kompresszorát hajtó szíj, gumiabroncsok, tengelykapcsoló súrlódótárcsa és nyomólap, fékbetétek, féktárcsák és a fékpofák, ablaktörlőlapátok, biztosítékok, izzólámpák (az összes világító berendezés), gépkocsi akkumulátorok (2 év garancia km-korlátozás nélkül). Folyadékok + kenőanyagok Motorolaj, nyomatékváltó olaj (kézi kapcsolású és automata sebességváltó), osztóműolaj, differenciálmű-olaj, fék- és tengelykapcsoló-folyadék, egyéb kenőanyagok, hűtőfolyadék, ablakmosó-folyadék, üzemanyag, a klímaberendezés hűtőközege, akkumulátor-elektrolit.

A tájékoztatás nem teljeskörű, részletekről érdeklődjön Márkaszervizünkben.

.