Garancia


KIA:

7 év alatt sok minden történhet

7 év alatt akár a legnagyobb álmok is valóra válhatnak. Bármilyen ambícióid is vannak, mi veled leszünk az úton. Extrém körülmények között ellenőrzött minőséggel.

A minőség védjegye

Mi nem csak beszélünk a minőségről. A folyamatosan fejlődő előírások és ellenőrzések végigkísérik a Kia autókat a fejlesztéstől a gyártáson át a fogyasztókig. Ezért lehetséges, hogy mi vagyunk az egyetlen gyártó Európában, amely 7 év / 150 000 km garanciát vállal. Nagyon kevés termékünk van, amelyre ez nem vonatkozik. Ez a minőség hozzájárul ahhoz, hogy Kiája minden nap kiemelkedő élményt nyújtson Önnek.

A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedéseinkben, illetve a www.kia.com/hu/garancia oldalon, vagy tekintse meg a részletes garanciális feltételeket: https://www.kia.com/content/dam/kwcms/kme/hu/hu/assets/contents/utility/Brochure/etc/kia-garancia-feltetelek.pdf

FIAT

5 év vagy 100.000 km garancia Fiat személyautókra

A garancia feltételei:

  • 5 év garancia: 2+3 év, vagy 100.000 km futásig kiterjesztett garancia, a mindenkori ÁSZF feltételei alapján
  • Gyártói garancia: a FIAT személyautókra 2 év kilométer-korlátozás nélküli gyártói garanciát nyújt. Garantált nyugalom hosszú időre. Évtizedek óta egyre szebb és jobb autókat készítünk. Ez a FIAT tulajdonosok számára a vezetés egyre magasabb szintű élvezetét jelenti. A páratlan vezetési élmény azonban csak a megbízhatósággal együtt lehet teljes, ezért minden újonnan vásárolt FIAT gépjárműhöz 2 év gyártói garanciát nyújtunk. A gyártói garancia kilométer-korlátozás nélkül érvényes, tehát csak Öntől függ, milyen hosszú úton teszi próbára FIAT-ja megbízhatóságát. A garancia természetesen együtt jár a 2 évre szóló, az egész Európára érvényes országúti segélyszolgáltatással. Ez ingyenes szolgáltatások egész sorát jelenti, amelyek biztosítják az Ön zavartalan célba érkezését - akkor is, ha útján előre nem látható váratlan esemény történne. Ezen felül 3 éves garanciát vállalunk a fényezésre és 8 évet az átrozsdásodásra.
  • Kiterjesztett garancia: A FIAT minden hivatalos márkakereskedőnél vásárolt FIAT személyautó esetén ezen felül 3 éves kiterjesztett garanciát is ad 100.000 km futásteljesítésig. A kiterjesztett garancia ajánlat csak a 2013. április 1 után forgalomba helyezett járművekre vonatkozik.
  • A gyártói garancia részletei és feltételei megtalálhatók a jármű Garancia és szervizfüzetében, illetve a kiterjesztett garancia részletei és feltételei megtalálhatók a Kiterjesztett Garancia szerződés ÁSZF-jében.

SUZUKI:

Suzuki 3+7 év Hybrid PRO garanciafeltételek

A jelen garanciából származó valamennyi igény kizárólag az eladóval, mint garanciát adó kereskedővel szemben áll fenn. A következőkben megadott garancia szolgáltatásait csak akkor lehet igénybe venni, ha

a) a Suzuki által előírt szervizelési munkálatokat az üzembe helyezéstől kezdődően időben elvégezték a Kezelési útmutató előírásainak megfelelően. A jelen, Suzuki Hybrid PRO garancia* érvényesíthetőségének előfeltétele az előírt időszakos karbantartások időben történő elvégzése, melynek tűréshatára 1 hónap/2500 km. *A Suzuki Hybrid PRO garancia a jármű első forgalomba helyezésétől számított negyedik évének első napjától, vagy a 100000. kilométer megtétele után - amelyik előbb bekövetkezik - lép életbe.

b) a vevő a kárrendezéssel kapcsolatos kötelezettségeinek a garanciafeltételek 5. §-a szerint eleget tett.

Amennyiben a vevő ezen két feltétel valamelyikének nem tett eleget, akkor nem tarthat igényt a garanciára.

1. § A garancia tárgyi hatálya

1. A garancia a szerződésben pontosan megadott jármű minden olyan gyári fixen beépített mechanikus és elektronikus szerkezeti elemére vonatkozik, amely a következő 2. pontban fel van sorolva.

2. A garancia a megadott szerkezeti elemek alábbi alkatrészeire vonatkozik:

Motor

Szívócső, hengerblokk, forgattyús ház, hengerfej, hengerfejtömítés, az olajkeringéssel kapcsolatos minden belső részegység, olajhűtő, olajteknő, olajnyomáskapcsoló, olajszűrő-ház, lendkerék, hajtótárcsa a fogaskoszorúval, fogas szíj/ lánc a feszítőgörgővel, feltéve, ha a csereintervallumokat betartották, és cseréje nem esedékes.

Üzemanyagrendszer

Turbófeltöltő.

Váltó és automataváltó

Sebességváltó-ház, ennek belső részegységei, beleértve a nyomaték átalakítót (wandler), az automataváltó elektronikus vezérlőegységét, váltóhuzalok (bowdenek).

SHVS Mild-hybrid egység

Integrált indító generátor (ISG), a hibrid rendszer központi hibrid vezérlőegysége, hibrid inverter és konverter, nagyfeszültségű akkumulátor (12; 48V) műszaki meghibásodása (zárlat) és vezérlőegysége.

3. A tömítések, tömítő karmantyúk, tengelytömítő-gyűrűk, tömlők, csővezetékek, gyújtó- és izzító gyertyák csak abban az esetben tartoznak a garancia körébe, amennyiben azok egy másik kötelezően kártalanítandó kárral összefüggésben egy a garancia hatálya alá eső valamely alkatrészen elveszítik a működőképességüket, és cseréjük műszakilag szükségessé válik.

4. Nem vonatkozik a garancia a következőkre:

a) a gyártó által nem engedélyezett alkatrészek;

b) üzemi és segédanyagok, mint például üzemanyag, vegyszerek, szűrőbetétek, hűtő és fagyálló szerek, hidraulika folyadék,

olajok, zsírok és egyéb kenőanyagok; ez a kizárás ezen anyagok izolált hibáira vonatkozik, valamint az olyan esetekre, amikor egy aggregát cseréje miatt válik szükségessé ezen anyagok cseréje vagy feltöltése;

c) gyorsan kopó alkatrészek; ez a kizárás a gyorsan kopó alkatrészek izolált hibáira vonatkozik valamint az olyan esetekre, amikor egy garanciális hiba miatt válik szükségessé a gyorsan kopó alkatrészek cseréje vagy javítása;

Jelen garanciafeltételek értelmében az eladó megbízottja a Real Garant Versicherung AG vállalat, székhelye: Perfektastraße 73/2/2, A-1230 Wien. Telefon: +36 1 815 43 80, www.realgarant.com, claim.hu@realgarant.com.

A tájékoztatás nem teljeskörű, részletekről érdeklődjön Márkaszervizünkben.