Ilyen autóval érdemes nekivágni a nyaralásnak, ha kényelmes és biztonságos utat szeretnénk!

A nyári időszakra való tekintettel bemutatjuk azt, mi tesz igazán kényelmessé egy autót, és milyen járművel érdemes egy hosszabb útra elindulni.

3+1 apró dolog, amitől balesetveszélyes lesz a vezetés!

Kopott gumik, nem megfelelő keréknyomás, piszkos autó. Néhány dolog azok közül, melyek apróságnak tűnnek, mégis komoly közúti balesetet okozhatnak.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes családi autót?

A megfelelő családi autó kiválasztása sok szemponttól függ. Érdemes a döntést jól megfontolnunk, hiszen ez nem csak saját magunk, de szeretteink kényelméről és biztonságáról is szól. Az igazán jó családi autóban mindenki kényelmesen elfér, a csomagok jól rögzíthetők, a kényelmi és biztonsági kiegészítők pedig segítenek abban, hogy az utazás mindig élvezet legyen, a legkisebbek és legnagyobbak számára egyaránt. 

Így éled újjá a korlátozások után az autópiac!

A legtöbb vállalkozás világszerte megérezte a koronavírus miatt kialakult válsághelyzet negatív hatásait. Nincs ez másképp az autóiparban sem, ahol a jövőben korábban sosem látott leépítésekkel kell majd számolnunk. Míg azonban az új autók eladása egyre csökken, a korlátozások lazításával a használtautók piaca ismét fellendülni látszik, különösen Nyugat-Európában.

.